Cursus: OzonE Maker Magneti Marelli

Cursus ‘Leer werken met de Ozone maker van Magneti Marelli’

Ozone maker

Nuttig om de lucht te zuiveren en onaangename geurtjes uit het interieur van wagens, vrachtwagens en kampeerauto’s te verwijderen. De Ozone Maker van Magneti Marelli is een revolutionair systeem om het interieur van voertuigen te ontsmetten. Het gebruikt alle kenmerken van ozon om het interieur volledig te zuiveren.

Ozone Maker Magneti Marelli wordt bediend via een elektronicakastje, waarmee de werkingstijd kan worden ingesteld. De benodigde zuiveringstijd verschilt afhankelijk van de hoeveelheid geurtjes die aanwezig zijn in het interieur (veroorzaakt door vervuiling, stilstaand regenwater, sigarettenrook, de geur van dieren enz.). Elke zuiveringscyclus wordt dus specifiek afgestemd op het te behandelen voertuig.

Ozone Maker Magneti Marelli is uitgerust met een systeem dat ozon produceert via damp, ook wel ‘corona-effect’ genaamd, om het interieur en alle oppervlakken microbiologisch te zuiveren, zonder chemische residu’s achter te laten. Aangezien het gas onstabiel is, wordt het spontaan terug omgezet in zuurstof.

De meest moderne technologie beheren kan u heel wat tijdwinst én tevreden klanten opleveren. 

T. 089/51.06.90

VRAAG RAAD AAN ONZE EXPERTS