RSM is uniek verdeler in België van
Magneti Marelli

Word zelf CHECKSTAR concessiehouder 

> lage instapdrempel
> geen grote investeringen nodig

Interesse? Contacteer ons op 089/51 06 92

Magneti Marelli Aftermarket

Magneti Marelli is een dynamisch merk, dat zich kenmerkt door een snelle en permanente groei, in het kielzog van de evoluerende automobielsector.

Gericht op een divers en sterk ontwikkeld productgamma weet Magneti Marelli in te spelen op de huidige en toekomstige verwachtingen van de markt. Dit is kortom de missie van Magneti Marelli Aftermarket.  

Door deze drang naar vooruitgang op basis van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, werpt de onderneming zich resoluut in de strijd om de beste herstelservice te bieden op een bijzonder concurrentiële markt.

Door jarenlange ervaring heeft Magneti Marelli een hoogkwalitatief netwerk van ondersteunende diensten die door alle constructeurs wordt erkend, beter gekend als Magneti Marelli Checkstar.

Het Europees netwerk bestaat uit 4 800 leden: technische info en support, interventies, opleiding en webdocumentatie zijn mogelijk. Marelli blijft up-to-date door continue verbetering, extra dienstverlening en distributie van onderdelen aan autofabrikanten.

 

T. 089/51.06.90

VRAAG RAAD AAN ONZE EXPERTS